TIPPLE TUESDAY:
Signature V-Day Cocktails

Feb 07, 2012 by Print This Post
Issue: Winter 2011  Categories:  Tipple Tuesday

valentines day cocktails


Spice up your Valentine’s Day promotions with some great vodka based cocktails from Dress The Drink’s Signature V Cocktail Collection.






valentine's day cocktail recipes from dress the drink


VBlues by Dress The Drink
Hangar One Vodka
Ocean Spray Cran-Blueberry Juice
Simple Syrup
Lime Juice
Garnished with Dress The Drink Blueberry infused Rose Petals dusted in Edible Silver Flakes.






valentine's day cocktail recipes



Cupid by Dress the Drink
Stoli Vodka
Hibiscus-Vanilla Simple Syrup
Lemon Juice
Angostura Bitters
Vanilla Foam on top
Garnished with Dress The Drink Spicy Vanilla infused Rose Petals.





Quiz

What state produces a majority of America’s roses?
A. California
B. Florida
C. Nevada

What is the most popular way to say “Be Mine” –
A. Flowers
B. Cards
C. Candy

What fruit is also known as the “love apple?”
A. Strawberry
B. Raspberry
C. Tomato

Who was the first television couple to share a bed on air (instead of twin beds)?
A. Desi & Lucy
B. Mike & Carol Brady
C. Richard Burton & Elisabeth Taylor

What percentage of flowers bought on Valentine’s Day are bought by men?
A. 65%
B. 50%
C. 35%

Name one the two mob bosses believed to be involved in the St Valentine’s Day massacre.
A. Carlo Gambino, Charles “Lucky” Luciano
B. Al Capone, Bugs Moran
C. Joe Masseria, Salvatore Maranzano

” Ie Ovele Ouye” is I Love You in what language?
A. Greek
B. Spanish
C. Pig Latin

What color M&M is thought to be an aphrodisiac?
A. Green
B. Blue
C. Yellow

Answers below

love humor cartoon

Answers

1. What state produces a majority of America’s roses?
Answer – A. California

2. What is the most popular way to say “Be Mine” –
Answer- C. Candy

3. What fruit is also known as the “love apple?”
Answer- C. Tomato

4. Who was the first television couple to share a bed on air (instead of twin beds)?
Answer- B. Mike & Carol Brady

5. What percentage of flowers bought on Valentine’s Day are bought by men?
Answer- A. 65%

6. Name one the two mob bosses believed to be involved in the St Valentine’s Day massacre.
Answer- B. Al Capone, Bugs Moran

7. ” Ie Ovele Ouye” is I Love You in what language?
Answer- C. Pig Latin

8. What color M&M is thought to be an aphrodisiac?
Answer- A. Green

Advertorial, Tipple Tuesday, Winter 2011

About the author

in the Mix is a national publication focusing on the on-premise national account segment of the market. ITM is sent directly to the key decision makers to get the most out of your advertising dollars. Our distribution is over 12,000, including; Corporate Buyers, Hotel GM’s, Restaurant Managers, Executive Chefs, Food and Beverage Managers, Catering Managers and more. We are averaging 10,000 unique visitors and 17,000 total visitors a month. We always welcome user comments and feedback on our articles.
  • Facebook
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Technorati
  • Delicious